ΕΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

 

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1960
Η ιστορία μαςΥΠΑΠΑΝΤH του ΧΡΙΣΤΟY

Ίδρυμα
Φούλα Νικολάου
Βραβεύσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Αρχική

Αιμοδοσία


Μαζεύω Καπάκια

2-2-2024 : Την " ΥΠΑΠΑΝΤΉ του ΧΡΙΣΤΟΎ ", που έχει καθιερωθεί από την Ορθόδοξη Εκκλησία ως γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ, γιορτάσαμε και φέτος στην Εστία Μητέρας!
Έγινε Θεία Αρχιερατική Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό με Αρτοκλασία και κήρυγμα από τον Σεβασμιότατο κ.κ.Γεώργιο με επίκαιρο μήνυμα για τις μητέρες. Τελέστηκε Μνημόσυνο της αείμνηστης ιδρύτριας της Εστίας Μητέρας Φούλας Νικολάου ,των συνεργατριών που διετέλεσαν (από 1960-2023) σταΔιοικητικά Συμβούλια και των ευεργετών του Ιδρύματος !
Ακολούθησε καφές ,κεράσματα και επίσκεψη στις γιαγιάδες μας !
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΜΗΤΕΡΕΣ!!!
Και του χρόνου με ΥΓΕΊΑ και ΔΥΝΑΜΗ!!!Αγιασμός -
έναρξη των χειμερινών δραστηριοτήτων

12 Νοεμβρίου 2023


Με Αγιασμό και ένα αφιέρωμα τιμής στη Λιβαδείτισσα στιχουργό, δημοσιογράφο και συγγραφέα ΣΩΤΙΑ ΤΣΩΤΟΥ έγινε η έναρξη των χειμερινών δραστηριοτήτων μας.

Η Πρόεδρος κ. Χριστίνα Αγγέλου ευχαρίστησε και καλωσόρισε τα μέλη, τις φίλες, τους φίλους και τις αρχές του τόπου που γέμισαν τη φιλόξενη αίθουσα του Ιδρύματός μας για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την 63χρονη πορεία δράσης και προσφοράς της Εστίας Μητέρας.
Ο δικηγόρος, συγγραφέας και πρώην Δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Άρης Ρούσσαρης μίλησε για τη ζωή, την προσωπικότητα, το έργο και την μεγάλη προσφορά της Σώτιας Τσώτου στο ελληνικό τραγούδι.
Τραγούδησαν ο κ.Στέργιος Βαράκης και ο κ. Γιώργος Γεωργόπουλος με τους μουσικούς κ. Σπύρο Πανουργιά- κιθάρα και κ. Αντώνη Κεραμυδά - πιάνο.
Ο συμπολίτης μας κ. Πάνος Στάμος κατέθεσε τη μαρτυρία του από την φιλική του σχέση με τη μεγάλη στιχουργό.
Καλό χειμώνα με υγεία ,αισιοδοξία , αγάπη και αλληλεγγύη !!!
Το ΔΣ της Εστίας Μητέρας  Γιορτή της Μητέρας
14/5/23


   


Γ. Π. Τριανταφύλλου